Kunden Broker aniverseaza 15 ani de activitate

noiembrie 3, 2020

Anul acesta aniversam 15 ani de activitate, perioada in care am reusit prin calitate si inovatie sa devenim o companie de referinta in piata de brokeraj din Romania. Incepand cu anul 2005, ne-am consolidat prezenta pe piata, oferind clientilor nostri solutii personalizate, adaptate nevoilor lor, optimizandu-le beneficiile si extinzand puterea capitalului lor financiar pentru a-i proteja.

Chiar daca acesti ani au venit cu multe schimbari si provocari, precum aderarea Romaniei la Uniunea Europeana in anul 2007, criza economica din 2008 si actuala criza medicala in 2020, am reusit, tinand cont de contextul economic, sa oferim clientilor nostri solutiile potrivite, adaptate nevoilor acestora.

Inca de la inceputul activitatii, pornind de la valorile companiei: Profesionalism, Orientare spre solutii si Consecventa, am pus clientii pe primul plan, reusind sa ii pastram alaturi de noi pe termen lung.

Ca urmare a extinderii parteneriatelor cu furnizorii de asigurari, am extins specializarile pe toate clasele de asigurare, oferind servicii atat persoanelor fizice cat si organizatiilor. Suplimentar am lansat o divizie specializata in consiliere de risc, transfer de risc si solutii structurate, care ajuta la o mai buna identificare, cuantificare si administrare a expunerii la risc.

Aniversarea celor 15 de ani este un moment oportun in care sa analizam ce am realizat pana acum si in acelasi timp, sa privim spre viitor. Kunden Broker a fost si este o companie de referinta pe piata de brokeraj din Romania. Ceea ce ne dorim este sa ne consolidam aceasta pozitie prin respectarea promisiunilor facute clientilor si partenerilor nostri, oferindu-le incredere si venind cu solutii optime care sa le satisfaca nevoile. Strategia pe care am adoptat-o urmareste sa ofere mereu incredere clientilor, partenerilor si angajatilor nostri.” (Bernhard Neumaier, Director General)

Pentru anul 2021, precum si pentru urmatorii ani, ne propunem sa ne continuam activitatea intr-un mod durabil, asigurand clientilor, partenerilor si angajatilor nostri siguranta si confortul cu care s-au obisnuit si de care au nevoie.