NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND SISTEMELE DE MONITORIZARE

prin mijloace de comunicaţii electronice şi/sau prin mijloace de supraveghere video

Vă informăm că Societatea KUNDEN BROKER COMPANIE DE BROKERAJ S.R.L. (numită în continuare ”Societatea”) prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal (imaginea) prin mijloace de supraveghere video și/sau prin intermediul unui sistem de monitorizare prin mijloace de comunicaţii electronice, preluate cu ocazia intrării în sediul și la punctele de lucru ale Societății.

Interesele legitime urmărite de Societate sunt temeinic justificate şi prevalează asupra intereselor sau drepturilor şi libertăţilor persoanelor care intră în sediile Societății.

Scopul prelucrării acestor imagini este  monitorizarea accesului persoanelor, al asigurării securității spațiilor, bunurilor și informațiilor companiei, precum și al siguranței persoanelor (salariaților, asistenților în brokeraj, clienților și vizitatorilor) aflate în sediile societății.

Imaginile înregistrate nu sunt divulgate sau dezvăluite terțelor persoane, cu excepția situațiilor săvârșirii unor fapte de încălcare a legislației în vigoare.

În astfel de situații, datele respective vor putea fi puse la dispoziția organelor judiciare și a altor instituții abilitate prin lege să solicite aceste informații, la cererea expresă a acestora.

Durata de stocare a datelor dumneavoastră obținute prin intermediul sistemului de supraveghere video este de maxim 30 de zile calendaristice, cu excepția unor situații expres reglementate de lege sau a cazurilor temeinic justificate. La expirarea perioadei de stocare datele se șterg prin procedură automată în ordinea în care au fost înregistrate.

Conform prevederilor privind protecția datelor cu caracter personal aveți dreptul de a solicita Societății în ceea ce privește datele  dumneavoastră  cu caracter personal, accesul la acestea, rectificarea sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării, dreptul de a vă opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor.

Întrucât prelucrarea datelor  dumneavoastră  (imaginea) prin intermediul sistemului de supraveghere video are un caracter necesar și având în vedere atenționarea făcută de către Societate, prin Notele de informare aferente, afișate în locurile monitorizate, poziționate astfel încât să poată fi văzute de orice persoană care intenționează să intre în sediile Societății, se consideră că persoanele vizate care intenționează să intre în spațiul supravegheat video își exprimă în mod tacit acordul de prelucrare a datelor persoane (imaginea) ce le aparțin, prin intrarea și rămânerea lor în spațiile monitorizate. De asemenea salariații și colaboratorii societății au fost informați în mod clar, expres și complet de către Societate de existența sisteme de monitorizare.

În cazul în care persoana în cauză nu este de acord cu prelucrarea datelor sale (imaginii) sau refuză să furnizeze datele respective, aceasta are opțiunea să NU intre în sediile/spațiile Societății, respectiv în cazul în care a intrat în spațiul monitorizat video, să părăsească zona monitorizată.

KUNDEN BROKER COMPANIE DE BROKERAJ S.R.L.