Termeni si conditii

Inainte de a utiliza site-ul www.kundenbroker.ro (denumit in continuare „site”), te rog sa citesti cu atentie urmatorii termeni si urmatoarele conditii!

Site-ul oficial al KUNDEN BROKER COMPANIE DE BROKERAJ S.R.L. (denumit in continuare „Kunden Broker”), este conceput pentru a asigura o cat mai buna transparenta si intelegere a activitatilor Kunden Broker. Utilizarea site-ului presupune acceptarea si respectarea de catre tine, în totalitate, a tuturor termenilor si conditiilor expuse mai jos. In cazul in care nu esti de acord cu termenii si conditiile impuse,utilizatorii trebuie sa inceteze accesarea acestui site. Cu exceptia intervenirii unor disfunctionalitati neimputabile, utilizatorii vor putea avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea siteului pentru a le putea consulta in orice moment.

Descrierea serviciilor

Prin intermediul sectiunilor sale, site-ul ofera utilizatorilor informatii referitoare la activitatea Kunden Broker.

Disclaimer

Materialele expuse pe site sunt accesibile vizitatorilor, cu respectarea prevederilor legale, fara insa ca societatea sa isi asume vreo raspundere de orice fel cu privire la acestea. Kunden Broker nu poate garanta functionarea neintrerupta si lipsa erorilor pentru functiile existente in materialele continute de site. Desi depunem eforturi in vederea functionarii fara probleme a site-ului, Kunden Broker nu poate oferi nicio garantie ca defectiunile vor fi corectate intr-un anumit timp sau ca acest website sau serverul care il gazduieste, nu contin virusi sau alte componente daunatoare. Kunden Broker nu isi asuma nici o raspundere cu privire la corectitudinea, acuratetea sau consecventa materialelor expuse pe site. Este important de stiut faptul ca informatiile si descrierile existente pe site, nu sunt in mod obligatoriu descrieri complete ale termenilor, restrictiilor si conditiilor aplicabile pentru produse si servicii, ci sunt furnizate doar cu scopul de informare generala. Acest site poate contine trimiteri (link-uri) catre alte site-uri, care nu apartin de Kunden Broker. Kunden Broker nu este raspunzatoare pentru continutul acelor site-uri, iar accesarea lor nu implica vreo aprobare sau aviz din partea Kunden Broker.

Neangajarea raspunderii

Kunden Broker intretine acest site pentru a facilita accesul publicului la informatii privind activitatile sale. Desi Kunden Broker depune eforturi ca prin intermediul acestui site, sa prezinte publicului informatii exacte si actuale, uneori pot interveni erori sau omisiuni. Astfel, cu toate ca ne dam silinta ca astfel de situatii sa nu apară, Kunden Broker nu poate oferi nici o garantie privind acuratetea continutului de pe site. Kunden Broker sau o terta parte implicata in crearea, producerea sau punerea la dispozitie a websiteului nu poate fi tinuta raspunzatoare pentru niciun fel de daune directe sau indirecte, majore sau minore, care rezulta din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza materialele de pe site. Desi incercam sa avem un site cat mai curat, fara virusi si fisiere daunatoare, Kunden Broker nu isi asuma responsabilitate si nici nu poate fi considerata raspunzatoare pentru daunele ce pot aparea ca urmare a infectarii terminalului utilizatorului in urma accesarii sau utilizarii site-ului sau a descarcarii de pe site a oricarui tip de materiale, date, texte, imagini, reprezentari audio sau video. Informatiile oferite prin intermediul site-ului sunt exclusiv de natura generala; nu sunt in mod obligatoriu atotcuprinzatoare, complete, corecte sau actualizate.

Limitari de ordin tehnic ale serviciilor oferite

Kunden Broker nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile site-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, din orice motive tehnice sau comerciale, pe o perioada limitata sau nelimitata de timp.

Drepturile asupra continutului site-ului

Acest site este proprietatea Kunden Broker. Toate informatiile (texte, imagini, reprezentari audio si video) continute de acest site sau orice alt site aflat in proprietatea, sub licenta sau controlul Kunden Broker nu pot fi valorificate, copiate, reproduse, republicate, transmise sau distribuite in nici un fel, fara acordul prealabil scris al Kunden Broker. Poti descarca materiale continute de acest site numai pentru uz personal, cu conditia de a pastra si respecta mentiunile referitoare la drepturile de proprietate intelectuala prezente pe materiale. Kunden Broker nu ofera nici o garantie ca utilizarea materialelor continute de acest website de catre Utilizator nu va incalca drepturile unor terte parti.

Termeni juridici

Cei care aleg sa acceseze acest site o fac din proprie initiativa si sunt responsabili sa respecte prevederile legislative aplicabile. Daca nu se specifica altfel, informatiile continute de acest site nu constituie o oferta de vanzare sau o cerere de cumparare de produse de asigurare sau orice alte produse sau servicii de la Kunden Broker. Nici un produs de asigurare sau alte produse sau servicii nu sunt ofertate sau vandute de Kunden Broker, iar in cazul in care sunt comercializate, nu vor fi in vigoare in acele jurisdictii in care o astfel de oferta, cerere sau act de vanzare-cumparare, nu sunt in concordanta cu legislatia privind produsele de asigurare din jurisdictia respectiva. De asemenea unele produse si servicii pot sa nu fie disponibile in toate jurisdictiile.

Drepturi de proprietate asupra informatiei

Orice informatii, cu exceptia datelor sau informatiilor cu caracter personal, transmise prin intermediulacestui site catre Kunden Broker, vor fi tratate ca informatii neconfidentiale si sunt/ vor deveni proprietatea Kunden Broker. Aceste informatii pot fi folosite in diverse scopuri, cu titlu exemplificativ: pot
fi reproduse, se pot formula solicitari, dezvaluiri, pot fi transmise, publicate si/sau afisate. Kunden Broker are dreptul de a utiliza orice idei, concepte, know-how sau tehnici continute in orice comunicare transmisa prin intermediul acestui site, sau in orice alt mod, in orice scop, precum dezvoltarea si promovarea produselor folosind astfel de informatii.

Marci inregistrate si drepturi de proprietate intelectuala

Toate marcile inregistrate (ex: nume de comercializare, sigle si embleme) sunt proprietatea Kunden Broker. Folosirea unei licente, marci sau material expus pe site nu se poate realiza, fara acordul prealabil scris al Kunden Broker. Imaginile expuse pe site sunt proprietatea Kunden Broker, sau compania are permisiunea de a le utiliza. Utilizarea acestor imagini este interzisa, cu exceptia cazului in care Kunden Broker a permis in mod special acest lucru. Orice utilizare neautorizata a informatiilor de pe site poate incalca legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala, legislatia privind marcile inregistrate, confidentialitatea si publicitatea, precum si reglementarile de comunicare.

Licente de software

Ti se aduce la cunostinta ca orice program software care poate fi pus la dispozitie sau furnizat prin intermediul acestui site, poate contine tehnologie care se supune unor controale stricte conform legislatiei de control a exportului din Statele Unite si alte tari si jurisdictii. Prin utilizarea site-ului iti exprimi acordul ca nu vei transfera sau exporta asemenea programe de soft, cu incalcarea regulilor si legislatiei de export aflata in vigoare. Kunden Broker nu autorizeaza descarcarea sau exportarea de pe site a oricarui program de soft sau date tehnice catre oricare jurisdictie unde aceasta actiune este interzisa prin reguli si legislatie de control a exportului.

Protectia datelor cu caracter personal

Kunden Broker prelucreaza datele cu caracter personal pe care ni le transmiti, date referitoare la persoana ta, a unui membru al familiei tale sau a unei alte persoane, in deplina conformitate cu prevederile Regulamentul UE 679/2016, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Te rugam sa iei cunostinta de faptul ca, desi Kunden Broker respecta in totalitate regulile si masurile tehnice de securitate cu privire la protectia datele cu caracter personal, atunci cand accesezi o legatura („link”) catre orice alt site, operatorul acelui site poate colecta informatii despre tine, inclusiv prin intermediul mesajelor „cookies” sau orice alta tehnologie. Datele cu caracter personal pe care le transmiti catre Kunden Broker, prin intermediul acestui website, vor fi utilizate exclusiv in scopul procesarii cererii/cererilor tale si a oricaror altor chestiuni administrative, in legatura cu politele intermediate de catre Kunden Broker. De asemenea, anumite date pot fi incluse in informari statistice care pot fi divulgate catre terte persoane, dar asemenea informari statistice nu vor cuprinde date identificabile cu o anumita persoana. Kunden Broker nu va utiliza informatiile transmise prin rubrica „Contact” in scopuri de marketing si nici nu vor fi divulgate catre terte persoane in scopuri de marketing. Nu ai obligatia de a furniza nici un fel de date cu caracter personal catre Kunden Broker, iar refuzul tau de a furniza asemenea date, va impiedica doar trimiterea formularului catre Kunden Broker. Informatiile cu caracter personal pe care le inregistrezi pe acest website sunt destinate exclusiv in scopul procesarii cererii tale de catre Kunden Broker si vor fi divulgate numai catre autoritati publice, la cererea acestora, in conditiile reglementate de legislatia privind protectia datelor cu caracter personal. In conformitate cu prevederile Regulamentului UE 679/2016, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, iti poti exercita, oricare din urmatoarele drepturi:- dreptul la acces la datele personale; – dreptul de a solicita rectificarea datelor cu caracter personal inexacte sau care nu mai sunt de actualitate; – dreptul de a retrage consimtamantul cu privire la prelucrare, in orice moment doar pentru situatia in care prelucrarea datelor ce are la baza consimtamantul tau; – dreptul de restrictionare a prelucrarii; – dreptul de a te opune la prelucrarea datelor cu caracter personal, in conformitate cu reglementarile in vigoare; – dreptul de a inainta o plangere la Autoritatea Națională pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal; – dreptul la stergere (”dreptul de a fi uitat”). Pentru exercitarea acestor drepturi, poti sa te adresezi cu o cerere datata si semnata catre Kunden Broker Companie de Brokeraj S.R.L. cu sediul in Cluj-Napoca, Str. Dambovitei nr. 12-18, scara 3, parter, etaj 1, 2, jud. Cluj. Prin formularea unei cereri adresata Kunden Broker esti de acord cu termenii si conditiile de mai sus si consimti la furnizarea catre Kunden Broker a datelor cu caracter personal pe care le inregistrati pe acest website si consimti la prelucrarea de catre Kunden Broker a acestor date cu caracter personal.

Politica de utilizare cookie-uri

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor functionalitatile necesare utilizarii corespunzatoare, o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor sau prevederilor legale in vigoare. Un fisier de tip cookie reprezinta un mic fisier text care este stocat pe hard disk-ul dispozitivului utilizat in navigarea pe internet (computer, laptop sau smartphone) si citit de browser-ul web pe care il folosesti, in functie de site-urile web pe care le vizitezi. De asemenea, fisierele de tip cookie fac interactiunea ta cu site-urile web mai sigura si mai rapida, deoarece acestea retin preferintele tale (ex. datele de autentificare), trimitand informatiile pe care le contin inapoi la site-ul web originar (first-party cookie) sau catre alt site web caruia le apartin (third-party cookie) atunci cand vizitezi din nou site-ul web respectiv utilizând acelasi dispozitiv. In cazul in care doresti sa elimini fisierele de tip cookie stocate pe dispozitivele tale si sa configurezi browser-ul tau web astfel incat sa refuze fisiere de tip cookie, poti sa utilizezi setarile din browser-ul tau web. Pentru a obtine mai multe informatii, te rugam sa vizitezi website-ul browser-ului pe care il folosesti. In functie de scopul pentru care sunt utilizate fisierele de tip cookie utilizate de website-urile noastre, acestea sunt, de obicei, clasificate in urmatoarele categorii:

Strict necesare – iti permit sa navighezi pe website si sa ii utilizezi functiile de baza. De obicei, acestea sunt instalate doar ca raspuns la actiunile efectuate de tine care echivaleaza cu o cerere de servicii. Aceste fisiere de tip cookie sunt indispensabile pentru utilizarea website-urilor.

Cookie-uri terte – Acestea sunt cookie-uri gazduite de alte domenii decat cele apartinand Kunden Broker.

Kunden Broker utilizeaza serviciile tertelor parti pentru a obtine informatii cu privire la utilizarea website-urilor noastre, in scopul optimizarii experientei tale de utilizator si pentru a-ti prezenta publicitate in afara Website-urilor noastre. Aceste terte parti (inclusiv, de exemplu, agentii de publicitate si furnizorii de servicii externe, cum ar fi serviciile de analiza a traficului web) pot, de asemenea, utiliza fisiere de tip cookie, asupra carora nu exercitam niciun control.

Clauze finale

Acesti termeni si conditii pot fi revizuiti in orice moment, fara notificarea prealabila a persoanelor care utilizeaza sau au utilizat site-ul. Orice revizuire este valabila si trebuie respectata de la data publicarii sau o alta data precizata expres.