Cariera

Cum este sa lucrezi aici?

Noi, Kunden Broker oferim un loc al posibilitatilor. Un loc unde suntem incurajati sa provocam conventionalul si sa obtinem pentru clienti solutii unice. Un loc in care schimbarea este constanta si nici o zi nu este ca cealalta.

Aici gasesti oportunitati nelimitate pentru a te aventura in afara zonei tale de confort, sa inveti, sa te dezvolti si sa te perfectionezi.

Munca de echipa este o parte esentiala a vietii in Kunden Broker. Fie colaborand fata in fata, fie ca parte a unei echipe virtuale, lucram impreuna si ne sprijinim reciproc, pentru a gasi cele mai bune solutii pentru clientii nostri.

Increderea, o alta caracteristica principala a mediului nostru. Avem incredere unii in altii si in faptul ca suntem capabili sa lucram independent. Avem sansa de a gasi solutii noi si de a ne realiza obiectivele propuse – pentru clientii nostri, pentru companie si cele personale.

Scopul nostru este clar. Cream transparenta si incredere azi pentru un maine sustenabil. Valorile noastre nu sunt doar cuvinte, ci ele incadreaza abordarea si modul in care lucram, incununand astfel succesul. Utilizam cunoasterea, experienta si cercetarea sa abordam provocari si sa ne atingem potentialul. Tintim spre o cultura a inaltei implicari si a inovatiei – una in care toti suntem imputerniciti sa avem cele mai bune rezultate, pentru noi si pentru clientii nostri.

Cariera ta ca Advisor de asigurari si pensii
Cariera ta la sediul companiei