Cladiri si bunuri

Prosperitatea afacerii tale consta atat in siguranta financiara a acesteia, cat si in siguranta mediului de desfasurare a activitatii. Sediul companiei tale, dotarile, utilajele si marfurile achizitionate pot fi afectate in orice moment de evenimente neprevazute. Impreuna cu partenerii nostri de incredere, iti oferim o gama variata de produse de asigurare special concepute sa acopere necesitatile afacerii tale. Astfel, pornind de la asigurarea de incendiu si alte riscuri, produsele de asigurare pot fi personalizate in functie de necesitatea afacerii tale si dorintele existente.

Riscuri principale acoperite:

Flexa: incendiu, trasnet, explozie, caderea aparatelor de zbor sau parti ale acestora, coliziune cu autovehicule.

Alte riscuri: Fenomene naturale: cutremur, inundatie naturala, alunecare de teren, prabusire de teren, furtuna, grindina, viitura, greutatea stratului de zapada sau gheata, avalansa de zapada, caderi de pietre, fenomene atmosferice extreme.

Riscuri aditionale: furt prin efractie, acte de talharie, vandalism, boom sonic, riscuri politice (greve, revolte, tulburari civile), scurgerea apei din conducte sau sisteme sprinkler, spargerea bunurilor casabile, avarii la instalatii, asigurarea pentru intreruperea activitatii.

Asigurarea spatiilor comerciale si de birouri este responsabilitatea proprietarului, acesta avand interesul ca mediul de lucru sa fie asigurat impotriva riscurilor. De la o companie se asteapta sa aiba o politica pragmatica in protejarea bunurilor generatoare de venituri, aceasta reprezentand totodata si un avantaj oferit chiriasilor.

Cheltuielile de asigurare a bunurilor sunt considerate ca fiind cheltuieli deductibile la determinarea profitului impozabil intrucat sunt cheltuielile efectuate in scopul realizarii de venituri impozabile. In functie de necesitatile si dorintele tale, echipa noastra iti sta la dispozitie pentru gasirea solutiei optime pentru tine si afacerea ta.

Indiferent cat de responsabili si prevazatori suntem cu cei din jur, actiunile noastre pot provoca in mod accidental diferite daune/prejudicii celor din jur, pentru care vom fi nevoiti sa platim. Astfel, pentru orice tip de activitate pe care o desfasori, poti opta pentru asigurarile de raspundere civila: raspundere civila legala, raspundere civila fata de terti, raspunderea chiriasului/proprietarului fata de proprietar/chirias, raspundere civila fata de salariati, etc.