Locuinta

Pentru a avea mai multe beneficii pentru locuinta ta, incheie o asigurare de locuinta facultativa! Desi exista o asigurare obligatorie a locuintei, aceasta a fost conceputa pentru a acoperi doar riscuri majore precum cutremure, inundatii naturale si alunecari de teren.

Deoarece pretul unei astfel de asigurari este de doar 10 sau 20 de Euro pe an, in functie de tipul locuintei asigurate, daca dauna este mai mare nu se permite recuperarea integrala a sumei necesare acoperirii pagubelor, ci doar 10.000 Euro sau 20.000 de Euro, suma garantata de acest tip de asigurare obligatorie.

Pe de alta parte, asigurarile de locuinta facultative permit acoperirea intregii pagube. Astfel, tu si familia ta va veti simti in siguranta.

De asemenea, avand o polita de asigurare facultativa a locuintei iti poti acoperi si alte riscuri. Deoarece aceste polite nu sunt deloc costisitoare, oricine isi poate permite sa-si protejeze atat locuinta, cat si bunurile de valoare.

Suplimentar, majoritatea asigurarilor de acest tip includ sectiuni destinate protectiei persoanelor terte, spre exemplu, acoperind partial sau chiar total daunele produse vecinilor in cazul unor inundatii sau incendii declansate in locuinta care a fost asigurata.